Öntvény

A KandallóEladó.hu kínálatában szereplő öntvény tűzterek valójában légfűtő berendezések, hiszen közvetlenül az adott helyiség levegőjét melegítik. Homogén hőeloszlásról beszélhetünk, ami azt jelenti, hogy a gravitációs légfűtés elvén működő megoldásnak köszönhetően a szoba minden pontján közel azonos hőmérsékletet érhetünk el.

Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy csupán egyetlen helyiséget fűthetünk egy ilyen kandallóval. Ma már tökéletesen működő megoldások léteznek a hőszállítás kivitelezésére. Egy speciális ventilátor segítségével a kandallótól távol eső helyiséget is eredményesen fűthetjük, amely egy hőszigetelt csatornán keresztül közvetíti a meleg levegőt. Az ilyen rendszer igazán hatékony és rendkívül csendesen üzemeltethető.


Árgarancia! Tisztelt érdeklődő mivel nem győzzük minden termékünket beárazni és aktualizálni, ahol nem talál árat arra kérjen árajánlatot. Számíthat rá, hogy a versenytársaink áránál kedvezőbben azt tőlünk leszállítva megkapja.

Edilkamin

Benkel

Pantherm

PanTherm Kiváló Magyar Termék minősítésű, 5 és 7 év garancia.
Nagy hőleadó felület, kiváló hatásfok, robosztus falvastagságú kivitel!

 

Kratki

Az importált tűztereknél az ár az árfolyam változás függvényében változhat.
A visszaigazolt ár az eladási ár!

 

Uniflam

Invicta

KFD

KFD
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.